sociaal

Onze landelijke groene milieu speelt een grote rol in het welzijn van onze zorgcliënten, paardeneigenaren, wandelaars, fietsers en hier en daar ducktrail deelnemers.

Groen is gezond voor de fysieke en mentale gezondheid. Onderzoek wijst uit: Hoe groener, hoe beter en dat is op het platteland natuurlijk makkelijker te bereiken dan in een stad. Groen kun je zien als een hulpmiddel om de kwaliteit van leven langer hoog te houden. Onze weilanden met divers gebruik (paarden, schapen, runderen, bokken, kippen, kalkoenen, gras, riet en bomen) vormen en stimulerend milieu.

Overdag op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag ontvangen wij zorgcliënten in onze mooie groene omgeving. Zij geven aan dat zij het contact, de werkzaamheden en de groene omgeving erg kunnen waarderen.

Elke dag hebben paardeneigenaren toegang tot onze boerderij, waardoor zij hun hobby kunnen bedrijven in onze mooie groene omgeving.

Binnenkort bieden wij voorbijgangers de mogelijkheid wat langer bij onze boerderij te verblijven, dan komt er een rustpunt met thee, koffie en lekkers.